Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hitről és gyógyulásról,ill. a hierarchiák értelméről

Az ember-miután elszakadt az EGYségtől-keresi,kutatja időről-időre változatosan mindazt,amiben megleli önMAGát és békéjét. Ez hol felemeli az embert,hol lehúzza csalódásokkal,mert nem is segített neki hosszú távon az a dolog,teória,sablon..,amit akkor igaznak vélt.


Az alacsonyabb tudatszinten determináltnak vélt létezésben előre elrendelt sorsokat látnak és jósolnak.Sőt..még azt sem...hiszen legtöbbjük semmire nem tudatos csak sodródik,aztán elindulhat egy keresés a traumáik miatt,ha van mersz szembesülni önnön mélységeikkel.

Itt nincs -szerintük-szabad akarat,csak elrendelés és az,amit 'dobott a gép'.Itt nincs felelősségérzet és tudás is híján.

A gyakorlottabb 'életművészek' már legalább magukban hisznek és motiválnak lehet másokat is,mert itt már tudnak áramolni azokkal a dolgokkal-s talán fel is ismerik őket-,amiket megírtak képletükben,amiket leolvashatunk számokkal,jelekkel,jóslásokkal, kártyákkal...itt már használnak amuletteket,kristályokat is és mindenféle kelléket,amivel többek tudnak lenni,vagy letenni nehézségeket,mert értik a rezgések üzeneteit és kiegészítőként segítik életüket.

A magasabb tudatszinten az ember átlátja mindazt,ami már nem az igazsága,amivel nem szándékozik azonosulni,mivel érti,hogy a Mindenség Teljesség,és képes hittel élni,így nincs szükség különböző kellélekre sem,hiszen mindaz,ami hiányzik belőle-az egy feladat-,és mindaz,ami túlteng-szintén.
 
Önnön MAGában uralja és felszínre képes hozni,de nem Akaratból,hanem a teljesség megélése napi szinten hozzáadja azt, ami szolgálja az úton. Nem öncélúan!-hanem mások szolgálatában tevékenyen,mert áldásos csak úgy lesz...
 
Ezért -míg az asztrológia és minden más jóslás szerű dolog a dolgok kimenetelét meghatározhatja egy képletről,kártyáról,számokról-mikor az ember eljut a hit egy magasabb fokára,akkor már nem azonosul személyiségeivel,nem kell identitás neki semmihez és nem akar valamivé válni,valamitől szabadulni,hiszen az élet maga egy isteni adomány és benne minden lélek játszmája a kiteljesedés felé tart. Ami jön- engedi,ami megy-hagyja...áramlásban van,nem ellenállásban...
12522961_900859070034111_4098955928378531250_n.jpg
A mátrixban ezért tud élni a hierarchia,mivel az ego lépdel a keretein belül,keres valamit folyton,menni akar és élni magának...aztán jön egy reccs az életben,közbe szól a lélek,emlékeztetve,hogy: 'állj már le!Te itt csak utas vagy-ill. a test maga egy jármű ez esetben-,és nem navigálhatsz folyton'!  
Könnyebb volna valóban,ha az ember a lélek hangját hallva élne,de vállalt feladatai miatt ez nem mindig tud megvalósult lenni.
 
A jelenétek kiterjesztése meditációkkal és mantrákkal,ill. koncentrálásokkal segítenek,de az is,ha a jézusi tanításokat élni képes...ám míg ide elér az ember számos magyarázat kell neki igazolásul dolgokról,mert bár ez a legtisztább tétel,amit Krisztus mutatott,mégsem ez a legkönnyebb. Ezért minden mester időszerűen adott egy-egy tanítást,hogy azt értelmezze a kor népe és értse meg,fejlődjön általa. Tudatosodni és ezáltal megfigyelővé válni nem a lélek akar...aki megfigyel ès elemez az az elme ręsze...a lèlek csak èli.
 
A legmagasabb szint megélése és tudása az maga a gyógyítás és gyógyulásra való képesség! Ez így önmagában félreértelmezhető-ismét tudatszintenként-de lényegében minden betegségben tükröződik a játszma,amivel meg kell birkózni.Ehhez pedig,hogy legyőzhető legyen mi kell? A HIT!
 
Akár vallásos hitről van szó,akár önhitről,lényege az volna,ha az ember általa jobb emberré tudna válni.Teljesen mindegy,milyen eszközt használ az úton a kereső,ha az szolgálja a felemelkedését.(itt a tanok által kínáltakra gondolok,nem arra,hogy bármi szentesíti a célt és eszközt,tehát nem átgázolva másokon!!!)
 
A vak hit:tudatlanság...ezért az elmének meg kell ismernie az összefüggéseket,a manipulációt és mindazt,amitől fél...mindazt,amit kint keres és mindazt,amit okol kifelé...268.jpg
 
A hit maga az,ami képessé tesz minket felülemelkedni negatív énjeinken,ami képessé tesz megválni terheinktől és ami megadja a kegyelmet,ha annak ideje van.
 
A hit sokféle módon magyarázható...az isteni hit nem öncélú és felmagasztaló,hanem: alázatos,tiszta,tiszteletteljes és odaadó.
 
A hit,amikor az ember lefutja köreit és traumáit akarja túlélni,olyanná válik, amikor az ember kicsinykének érezve magát képes feladni az Ég felé mindent és elfogadni: 'Legyen meg az Akaratod!'
 
A hit az egyetlen,ami erőt ad és felnyithatja szemeidet...ami átsegít mindenen,ami nehézség az életedben!

Jézus ezért van gyógyítóként feltüntetve -elsősorban- mindenhol,mert a hit hegyeket mozgat meg.
 
Isten csodálatos dolgokat tartogat számodra, de hinned kell benne, különben áldásai elmennek melletted és azok kapják meg, akik valóban hisznek...25659604_813928745458829_7483887792038204834_n.jpg
 
És hogy mindennek helye van ebben a világban és egyik sem igaz,de mégis mind...hát azt csak az érti meg,aki már élte némely életeiben ezeket és összekapcsolta megértéssel,belátással,hogy minden magunknak vélt igazság is változik...miként semmi sem állandó...
 
Egyetlen állandósága a világnak:a változás...jin-jang elvén...