Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A vágyaid,s a hozzájuk kapcsolódó érzéseid

 

A vágyaid és a hozzájuk kapcsolódó érzéseid, mindig a következő lépést mutatják meg számodra, mely lépésekkel végső soron valódi életfeladatod, életed teljes kibontakoztatása, Önmagad kiteljesítése felé haladsz. Soha nem kél olyan őszinte, igaz, szívből jövő vágy Benned, ami ne Önmagad kiteljesítéséhez segítene hozzá. Azt, hogy vágyad valóban szívből jövő-e, érzéseid mutatják meg. Ha a "vágy" a gondolataidból, vagyis az elmédből, egódból ered, akkor az érzéseid nem lesznek annyira kellemesek és felszabadítóak, mint amikor egy igazi szívből jövő vágyad jelenik meg lelki szemeid előtt, a képzeletbeli vetítővásznon.74.jpg

Az érzéseid azonban mást is mutatnak. Mégpedig azt, hogy az amit éppen gondolsz vagy teszel a vágyaddal kapcsolatban, az vágyad megvalósulását, végső soron Önmagad Végső Kiteljesítését szolgálja-e vagy sem! Ha kellemetlen az érzés, akkor gondolataid és tetteid, nincsenek összhangba ezzel a vágyaddal, ha jól érzed magad, felszabadult vagy, majd kiugrasz a bőrödből, szeretetet és nagyrabecsülést érzel minden és mindenki iránt, akkor vágyaid magvalósításának útját járod!

Minden egyes lépés, minden egyes gondolat és tett, mely mélyen belül jó érzéssel tölt el, a vágyaidhoz visz közelebb. Minden, ami kellemetlen érzésekkel tölt el, eltávolít azoktól.

Kövesd mindig a jó érzést, az örömöt! Érezd jól magad Itt és Most! Ha megtalálod a módját, hogy Itt és Most jól érezd magad, megtalálod a módját annak is, hogy az légy, Aki valójában vagy!

Légy az öröm! Légy a boldogság! Légy maga a Szeretet! Légy az, Aki valójában vagy!

​/2017.08.15/