Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A vágyott társ

Van,aki hirdeti milyen szerelemre vágyik,milyen kapcsolat lenne az ideális,mi hiányzik èletéből ès mi legyen meg párjában,amivel boldog tudna lenni.
Azonban nincs tökèletes társ:mindenkinek fejlődèsi lehetőséget kínál az èlet ehhez,csak vannak,kik nem ismerik fel,okolják másikat,vagy csalódtak (elvárásaikban) és többè nem nyitnak erre.
sacred-sexuality-with-dr-ray.jpg
Minden kapcsolódással az ember tükröt kap,milyen gyengesègei vannak ès miben lehet támasza a màsik fèl-hogy egész legyenek.
Nem azért fulladna
k ki a szerelmek,mert elmúlik a láng,hanem azért múlik el a láng,mert hagyják és fontosabb a saját önèrzete mindenkinek,mint szembesülni...azèrt vannak befejezett utak,mert van,aki nem bírja tovább (korlátozni a legnagyobb vétek!),van, ki már máshol tart  és haladna önismereti útján az önmegvalósításai felè és van,hogy nem partner benne a másik,mert ego,mert kényszeres,gyenge vagy éppen fogalma sincs mi zajlik ès mit tanít neki a szituáció.
Nem azt jelenti a harmonikus együtt élés,hogy nincs galiba,nem vét senki,vagy nem kerül kètsègbe,félre érthető gesztusai nem okoznak bántást a másikban egy életen át (ez persze önbizalom kèrdése is és azè,hogy a másik mennyire körültekintő abban,mit közvetít kifelè...).
A kulcs az,hogy nem eltusolják a felek,nem hagyják kibeszéletlenül dolgaikat és vannak oly felelősek,hogy felismerjék az energiák áramlásai mibe tolják őket...
Kèt egyenrangú fél között nincsenek játszmàk -bár feloldani valóik lehetnek.
Két szerető embernél fontosabb a másik,mint a saját érdekeik,vágyaik...egojuk nem okozhat sebeket,ha bennük a törekvés az egyensúlyra töretlen és mérce!