Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Médiumitás "meghaladása"

 

Manapság -ismét- divatossá vált a médiumitás, a látás más síkokra, s ezen adottságokkal való élés, ill. ezen képességek előhívása. Ejtsünk szót arról, amikor az áldás átok, vagyis minden erősségünk gyengénk is lehet, mert erről kevesen mernek akik szenvedik, ill. akik élik támadásnak vehetik, de ez nem az a szándék, hanem hozzátartozik a tisztán látáshoz, gondoláshoz...(részemről megvilágítás!)

 jh.jpg

Napokban is kerültek elém ilyen emberek (olykor gyerekek is, de nem rájuk éleztem ki mondandómat!), akik egyrészt ettől különlegesek, mások és amennyire élvezik ezt, annyira félik is, kimeríti őket.

Sajnos az ilyen adottságokról nem szívesen mondanak le, nem akarnak 'csak átlagosak' lenni, bármennyire kavarja fel őket némely látvàny, érzet...

Tudják, hogy Fény gyermekei, kik a sötétek és bénítólag is tudnak hatni (akár álomban, akár ébren), és emiatt hívnak be segìtséget (kintről!) boldogulni, àm mégsem tudják uralni, mert mivel benne élnek (feladat, visszahatás miatt!), nem látják kintről, hogy ez is egy tudati játszma!56470432_1096356260549408_2330050634599890944_n.jpg

Harcolnak kint-bent sötéttel, megmentenek, gyógyítanak is, közben átveszik bajokat, el nem kerülhetik, s látnak rémeket, holtakat, ráülnek mellkasukra, jelzéseket kapnak haláltól, születésről,... s ez mind azért van, mert asztrális síkon élik napjaikat, álmuk nem pihentető, állandóan impulzusok érik őket (van kit a felszín, telefon,net...,másokat a mögöttes világ), nem képesek lejönni, abba hagyni és nem venni részt benne, mert amint megoldottak talán valamit, újabb hatásokkal vegyülnek és az entitások dolgoznak nekik /velük!/ és közben ők maguk azok, akik eladták magukat-tudásért, képességért cserébe. Ördögi kör...

Ezek a jelenségek léteznek mióta világ a világ; a kivetítések, az energiák, lenyomatok mind körülöttünk vannak a térben és mindig születnek emberek, akik fogékonyak ezen tapasztalásra, ill. előző életükben már volt dolog, kötés vele..., kötést lehet 'oldani' tudatos döntéssel (karma akkor oldódik, mikor elismerjük felelősségünket!) és érdemes túllépni, mert lehet úgy élni, hogy elfogadva a más világokat, nem ítélni, nem félni, de már nem venni benne részt; nem akarni kitűnni, "játszadozni", mert ezek a játszmàk programok, érzelmek hatását váltják ki, elvonva figyelmet az érzékelhetőről, amit ha a többiek nem tudnak, nem látnak, nem is háborgatják őket. Talán békésebb is világuk... (ez köztes szint a tudatlan és tudó között! Két szélsőség.)56407476_1096588957192805_2298419372990922752_n.jpg

Mindennek addig van jogosultsága jelen lenni, míg azzal dolog van, ezért a bölcsek bár látják, nem mondják, nem oda teszik a fókuszt fejlődni, utat mutatni.

 


A mindennapi élet vezetése egyrészt elrendelt hatásokon alapul, másrészt megtudod választani részvételedet. Ki lehet ebből is "gyógyulni", hogy ráébredj, mennyire nem szolgálja javadat, bármennyire hiszed. (igaz, ebből sokan élnek-az meg ő dolguk, ott van karma kötelék)
A valóságod függ attól, hol a fókusz.
A jelzések, ingerek, keresések épp annyira hasznosak csak, amennyire hiszed...Ettől tud valaki elszállni, hinni azt, milyen ereje van megváltoztatni dolgokat, de sosem szűnik meg, míg ez hatja át életét és rendezkedni kíván hívásra. Azért őket találják meg lények, jelek, stb, mert tudják ki lát oda át, annak van dolga velük. Nem veszélytelen játszani az energiákkal!

Tegye mindenki belátása szerint, bár a belátás csak azután történik meg, hogy felismeri azt, miért van ez vele, mennyire jó számára, hogy viszi el energiáit, amit tehetne másba is, s a fő tanítások ezzel leginkább azok, hogy egyrészt nem válthat meg senkit csak úgy, mert tud, kell alázat, másrészt felelősség bánni ezzel, ill. miért is nem tudja lehatárolni magát mindenféle érzettől, másoktól?...Amennyire nyitva van az ember, annyira lát bárkiről tisztán, miben van, mit él, mik vannak körülötte, csakhogy azok teremtett feladatok és minden embernek van karmikus vállalása, learatása, tanulása, vagyis nem annyira tiszta az a látás belemászni (ha csak úgy jön sem!, miért engedi?,mert a teljes képre, hogy mi mozgatja a látót, a szemlélőt, mivel találkozik, s hogy tud kívül maradni, ill. valóban szükséges-e beavatkoznia, nem csak kis én (az asztrális tudással bonyolít) játszik-az már komoly alázatot, lemondást, fejlődést kíván. Feladat ezt is túl lépni inkarnációk között, de van, hogy ez része azon programnak, amivel tud elküldeni ártókat, ha az kell...(ezért van különbség sámán, táltos, jógi/jogini között is pl.)

56976955_1096356240549410_5903035512985223168_n.png
Van a fizikai szint, az asztrális és a spirituális-ez a lényeges, és nem rosszabbak vagy jobbak a másiknál, hanem vannak.
A vágya annak, hogy uralom erőket, látok és tudok ezt-azt=ego vágyai még mindig.
Kéretlen is feléledhet, meg akarják is a keresők, de ez még messze van a spirituális/transzcendens érzékeléstől. (ezért elérhető bárkinek, mindegy hogy él, szennyezi-e testét, elméjét, átkozódik, vagy mit tud,stb)
Van egyébként átkelés tanítás, tibeti bardo (powa), de az messze nem ez, amit itt művelni igyekeznek. Komoly beavatás, felelősséget kíván!

Aum mantra: a három hang több mindent szimbolizál: utal a világmindenség hármas aspektusára; a test-lélek-szellem egységére.
Az „A” jelképezi a durva anyagi világot (az ébrenlét-fizikai állapotot),
az „U” az asztrálsíkot (az álom állapotát),
az „M” pedig az elmén túljutott állapotot szimbolizálja (a mélyalvás állapotát-a spirituális szintet).
A szótagot körülvevő csendet „a Negyedik”-nek is nevezik: a tiszta tudat, az önmagában létező végtelen örökkévaló. (amelyből mindegyik kiárad, s élhetőek tudatosság szerint)
Ezt értsd ahogy...

tatuajes-mandalas-facebook-1-768x384.jpg
Amint meghaladja ember, az ártók, itt ragadtak sem hatnak sehogy, mert ura életének alázatosan, és eleve az érzékeli a mást, aki beengedi, vagy labilis, zuhan és nincs kontrollja,stb...
Behívni angyalokat pl: mind egy minőség, amit kintről szólít, vagyis nem ráébred magában azt integrálni, élni, kibontani. Pedig ami kint az bent, ami fent az lent, s hogy milyen valóságot élsz-tükrözi a tudati síkot. Pl. mágiázni sem játszadozás elképzelve, hanem pl. kínai medicina, csillagismeret, minőség hatása, ayurveda,... olyasmi, ami tanít az elemek tanáról, hogy kell azt egyensúlyba hozni fizikai sīkon-olykor kemény munkával, hogy átalakítsunk szokásokat..

.Aki túl tud lépni, annak látása, intuíciója nem kis éntől és lelkitől jön, hanem áramlik az égiekkel, és akkor is van tiszta kép, csak már szintézisben, nem harcokban és erős pszichikai hatásokban éli meg az egyén, hanem valami instant kapcsolata van ráérezni, tudni, de ez már mentes a mélyebb és szövevényesebb alsóbb síkoktól, épp ezért nem is beszél miket lát, mikre vigyázzanak mások, hanem koncentrált energiái a világ teremtésével szinkronban mozdulnak. Nem kíván hadakozni, megállítani, csak jól élni, tenni és bár érti, hogy van kiknek az a valóságuk, csak meghagyja és nem akar megszabadítani önhittel, csak utat mutat, van kiút is, hisz:
"HISZ MINDEN ADDIG HAT RÁD, MÍG ELHISZED!" (amikor meg nem múlik, még nem tanultad meg!)

Éljen mindenki olyan tudattal, ahogy jónak véli, de ha féli változtasson, csak azt kell érteni ebből a sokféle lehetőségből, amiben részt vesz minden lélek programjaival, hogy a tudat tágulása az ismeret bővítés, az lehetőség fejlődni, meghaladni, bővíteni a látást, és aztán elérhet oda minden ember, amikor unblock szemléli a teremtett világot -projekciókkal együtt is-, de már nem leállítani vágyja, hanem azzal foglalkozik, aki épp felismer, átlépne határokat és lebontana falakat, mert minden élethelyzet, vagy megélés krízise egy tudatsík bővítés, ha az egyén rááll tudatával, mert akkor képes tudatosítani okokat és érteni mi mennyire szolgálja őt és másokat. Eleinte nem egyszerű felülemelkedni, de van tovább mindig...
Legyen hited szerint!