Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mi a cél és feladat,amiért érkezünk e világra?.

Mi a cél és feladat,amiért érkezünk e világra?.

Beszélgetés Szellemi Mesteremmel:
-Az emberi faj bonyolult:ahány eszme,annyi féle érzés,ez pedig az érzelmek labirintusába vezeti az eltévelyedett lelkeket.
Mint az egerek egy kísérletben:keresik a kiutat.
Olykor engedelmesek,alázatosak a változásra,máskor pedig azt hiszik: ők maguk Isten...
Vannak,akik látják,mi zajlik körülöttük,de elfordítják fejüket. Vagy azért,mert nem érinti őket,s így a könnyebb létezésben élnek,vagy egyszerűen nincs hitük benne,hogy képesek változni,változtatni.
Mások meg semmit sem éreznek,csak élik a napokat a megszokott rutinban,s olyan burokban vannak,hogy áthatolni,elgondolkodtatni képtelenség lenne. De tudod mit? Talán ők a legboldogabbak,mert azt hiszik szabadok...Talán nekik nem is fáj annyira...
untitled.png
Aztán vannak a harcosok,akik nagyon is látnak,éreznek,és átlátják a hazugságot,szilárdan állnak,nem lehet becsapni őket. A tűz,ami élteti őket olyan erő,ami falakat bont le,s durván közlik is a tényeket,meg a vakságot,ami a többiekben van. Ők a 'megváltók' olyan értelemben,hogy akár az életüket is beáldoznák a jóért és igazért,mert tudják:Isten nem nézné jó szemmel,ha ölbe tett kézzel várnának valamire. Nem tudnak nyugton aludni,ha nem mozgatnak meg minden követ,az igazságért.Programjuk része...
-És ti ebben mit segítetek?-kérdeztem.
-Semmit! Nem szólhatunk bele. 'Kérd és megadatik!' Minden ott van a kezetekben,s ti még mindig vártok valamire. Nem fog felszabadítani senki terheid alól,ha hited nincs a változásra és nem tudod azt,hogy képes vagy rá. Annyi mindent kaptatok,de ti csak tűrtök-tűrtök,s meddig még? Azért fojtogatnak,mert engeditek,nincs összefogás egymásért! Nem mertek szembe nézni. Együtt erő,külön meg szer-telenség. Ha egyik végre megindul,s megmozdít tömegeket,a másik irigységből lelökné,mert nem áll mellé,inkább hátba szúrja. Milyen ostoba a tömeg és az egyén,aki nem tudja,mit higgyen!...
Elnézve ezt innen szomorú látvány. Tudod miben rejlik a gonoszság ereje? Abban,hogy egyöntetű a vélemény és nincs benne kétely! Mert a rezgésük olyan masszív,sűrű energia,hogy esély sincs széthúzásra köztük. S még valami: a vezért félik,s amit mond,az szent,nincs ellenvetés. Követik,vakon is. Nézd meg a fanatikus hívőket; működik...Nehéz kiválni közülük,s másként gondolni,létezni.
A szeretet....jól szétcseszték! A lágy és érzelgős monológokkal...szinte a csapból is folyik,mégsem tudják mit jelent. Azt hiszik,hogy a harc csak az ego megnyilvánulása,a sötét kelléke. Az elfogadás a mindenben a lényege... De mondok valamit: ha veszélyben a gyermeked,vajon nem tigrisként védenéd az életét?. S nem azért,mert a tulajdonod,hanem mert az isteni szeretet feltételezi,hogy megtennéd érte! Hidd el,így van ez jól!

a5ba74_aa81b584eaa949e5b3e6b7b028f092e3-mv2.jpgA dolgok rendje az,hogy ami volt,megszűnik,megújul. Újabb tanítások újabb nehézségek árán érkeznek. S hogy miként kezeled azt,csak rajtad múlik...Féled az istent? Jól teszed! De ne azért,mert büntet,hanem mert ha nem teszed meg a tőled telhetőt tudásod szerint,akkor lesz miért felelned...minden tudatszint függő,kinek miért kell tennie,lennie,s ha ezt globálisan is átlátod,akkor jó helyen vagy éppen...
A védelmezés és az igazságtalanság felszámolása jog és kötelesség. Ha azt mondod,tudod,mi a szeretet,akkor miért nem teszel az ellen,amiről tudod,hogy minden bajod okozója? Ahogy majd a gyerekeidé is lesz... mert a példa,amit mutatsz nekik,hidd el,ragadós. Nem mindegy,ki áll mellettük a nehézségeikben...olykor egészen csak az a bajod,hogy másként lásd azt a bizonyos érmét! Hozzáállásodat változtasd meg,s máris más lesz minden...tudod?. Mint az optikai csalódások...
A világot te építed fel:a falak,amiket felhúzol szintén téged jellemeznek,s ahogy lebontod,az is téged fog megmutatni lényegiségedben,ahol tartasz,ami a feladatod.
Minél tovább görgeted a sz@rt magad előtt,annál nehezebb lesz megküzdeni vele,de sose add fel! Nem lehet,mert elveszel...
Mi innen látjuk,mi mindent nyelsz le,s mi mindenért tombolsz magadban....csóváljuk fejünket,mert küldjük a jeleket,intéseket. De sokszor nem figyelsz...
Mindig valami nagy dolgot vártok! Azt hiszitek,majd lehull a fátyol, s minden rendben lesz. Elnézitek,ahogy a fejetek felett döntenek. Olykor tapsoltok,máskor átkozódtok. Nem esik le,hogy a színház falain túl marionett bábok vagytok,s mindenki az a hierarchia alsóbb fokain. Szerepeket játszanak. A ti dolgotok a viszonyulás;sokszor kormányaitok letolják torkotokon a kínt is,ami fájdalmas és nehéz. Ti meg hagyjátok...s ők sem értik,miért,meddig?.
945694-bigthumbnail.jpg
Persze nem lehet egyként menni csak,ha nincs összefogás, tartás,becsület,hit.  Együttesen kellene tennetek egymásért létezni. Azt hiszitek kiteszik a táblát a világra,hogy:
HOLNAPTÓL ARANYKOR!-ÜDV.:MEGVÁLTÓ!
Álom az álomban...Ha meditálva vagytok minden nap,akkor sem lesz szebb jövő,hisz csak elfordultok a problémától. Gondoljátok,hogy feladják akkor a sötétek?. Az egész illúziót ők hozták létre,mert így lehet a felszínen is harcokkal elérni,ill. illúziókba csomagolni a jobb létet,hogy elérhető,s akkor nincs veletek gond. Mindenre gondoltak,csak ti nem! Vedd észre,hogy amint másként teszel,érzel,gondolsz,te leszel a fekete bárány...Mindig ez van...megbélyegzik a másként gondolkodókat. Nem lehet kiváltság,sem áldás az,ha többet tudsz a világról,mint az átlag. Jobban jársz,ha csendben vagy!
-De akkor nincs változás!
-Könnyebb leigázni bárkit,ha nem áll ellen...vagyis istenségeitek már előre letettek alapokat sumerban arra nézve,hogy miként fogadjanak szót népeik. Mózesi törvények is,irányítás,tiltások,vezénylések.
-Ha egy asszonyt vernek,tűrje el és fordítsa csak oda?...ez nem visz sehova...a gyalázat megengedése,beteges...
-Fizikailag könnyen megsemmisíthető az, aki a békességnek szenteli életét, ebbéli hit járja át tetteit, minden pillanatát. Azt, aki messzemenően óvakodik attól, hogy visszaüssön.
'Nem mondtam,hogy tűrd el a megaláztatást,de ha tartozol,azt fizesd meg!' -Jézus.
-Döntened kell: élsz egy középszerű életet,amiben elfogadnak,s így nem érzed egyedül magad,vagy vállalod a meg nem értettséget,és teszed a dolgod?. Mi nem fogjuk a döntéseid megvétózni.
-Mit üzennél a világnak,ha hallanák szavaid?
-Ha hallanák,nem itt lennének már! S nem így! Hiába a sok ős,a sok tanítás,valahogy csak ismétlés van és bemagolás. Hallanának minket,ha mernének kételkedni mindenben! Hallanák,mint a lelkiismeret szavainkat,ha nem félnének. Egy dolog van,amiért érdemes leszületni és sikeres lehetsz: teljesíteni a szolgálatot,s fejlődni!
Az mindegy,hogy anyaként,vagy harcosként,tanítóként,társként, gyermekként,testvérként,
papként,sámánként.... .nem ez számít,mert senki sem kevesebb Isten előtt!
giphy.gif

A lényeg az,hogy a tudásod,szereteted,törődésed legjavát add mindig,ami tőled telik! Formáld vele kapcsolataidat,önmagadat,s tudd azt,hogy így váltál mások javára,mert bevégezted feladataidat!
-És ezt hogyan érdemes jól csinálni?
-Ha orvos vagy,s tudod,hogy mérgezed betegeidet:ne tedd!
-ha tanár vagy,s tudod,hogy hazugságot oktatsz:ne tedd!
-ha anya vagy,s gyermeked a vesztébe rohan-neveld,s merd szabályozni,ettől nem leszel kevesebb,sőt!
-ha eladó vagy,s tudod,nem is olyan jó és igaz,amit másokra rábeszélsz marketingként,profitért,s tudod mi a veszteség,hát ne tedd!
-sose károsíts meg másokat!
-ha gyógyítasz,segítsd a felismeréseiket önmagukban,ne függjenek tőled!
-ha gyermek vagy,fogadd el a segítséget életedbe,s merj kételkedni is tisztelettel,mert falakat bonthatsz le magatok között!
-ha csalod párodat,merd elmondani gondjaid,s változtass,mert neked sem esne jól viszont!
-mindig igazat szólj és vezesd azokat,akik elesettek!
-oszd meg a szegényebbel javaidat,de ne engedd,hogy ez a saját károdra váljon!
-ne fossz meg senkit a segítségtől,ha nem tudja megfizetni!
-adj,ha kérnek,s ne kérdezd,mire költi...az áldás a tiéd!...
Szeretve lenni,felelősen azt is jelenti,hogy kiállsz testvéreidért! Mindig aszerint cselekszel,ami a belső programod,mert hajtani fog egy erő megtenni! A félelem hibás gondolkodás! Sose félj semmitől,mert nincs rá okod!
Tedd,amit kell,és emeld fel magad a sárból;olykor szembesülni kellene csak,de azt nem....azt ne kérjék...pedig máshogy nem lesz fejlődés,meg változás....le kell győzd a mumust,mert hidd el: 'sokkal erősebb vagy,mint hinnéd!'
-Köszönöm! Áldás szavaidra és hála mindig mindenért!